10/24/2011

Crawling in my sins

Kyllä, päivän toinen postaus. Nyt kuitenkin kuulumisten merkeissä. :)
Juuri sain tuossa äidinkielen esseen ensimmäisen version rustailtua, ja kyllähän tuossa tuli hieman päälle kolme sivua, tosin joka toiselle riville kirjoitettuna.

Tuntuu, että nyt juuri on vaikka mitä koulujuttuja perusläksyjen lisäksi... Tuo äidinkielen aineistopohjaisen esseen lisäksi on luettavana Aleksis Kiven Seitsemän Veljestä, josta me sitten jotain kirjoitetaan 2. kurssin loppukokeessa. Sen lisäksi englannissa aletaan kirjoittaa blogia, ja suullinen (oral presentation) esitelmäkin pitäisi Merin kanssa jossain kohtaa väsätä. Terveystiedossakin pitäisi jossain kohtaa jonkumoinen esitelmä tehdä, mutta siitä ei ole vielä sen enempää tietoa, joten kai siihen on vielä aikaa.

essay

Koulusta vielä sen verran, että tänään saatiin tietää edellisen koeviikon numerot tai itseasiassa luulen, että ne on kurssien arvosanat tai jotain, koska kaikki numerot on ollu tasanumeroita. Äidinkieli 9, espanja 9, englanti 8, saksa 8, matikka 8 ja psykologia 6. Tuo psykologia nyt harmittavasti melko huono, mutta niin kaikilla muillakin. En mä kovinkaan monien numeroita ole kuullut mutta nekin on ollu 5 ja 7. Tiedä sitten miten se ope on ne arvioinu, mutta mun mielestä se on huono opettaja, oli miten oli.

exam

Me oltiin tossa eilen mummolassa viettämässä mun siskon 15-vuotispäiviä ja muutamia sukulaisia tuli sitte pitkästä aikaa nähtyä, ihan kivaa! Jennihän sai meiltä kaulahuivin ja pari korua, toiselta mummolta hiuslisäkkeet ja hoitosuihkeen ja nyt eilen se sai 80e ja vielä pari lahjaa taitaa puuttua. Ihan kiva! Noo, onneks mäkin sain eilen 30e! :) Mulla on nyt siis 40 euroa, eli viis euroa puuttuu, niin voin käydä sen lävistyksen ottamassa, jee! Jennikin luultavasti käy ittensä toistamiseen lävistyttämässä, saa nähä minkä sen nyt loppujen lopuks haluaa. :)

birthday
piercing2

Noo, eipä tässä kummempia, hyvät illat!

night

ps. kuvat weit

Ei kommentteja: